watch sexy videos at nza-vids!
PG
| kumpulan status via | tips dan trick | html javascript | aplikasi s60v3 | s60v5 |
Sunda
sok lah urang mumule budaya sunda teh da ari teu ku urang sunda mah kusaha deui . .
salawe dua puluh lima
mobil sedan cetna hejo
awewe jaman ayeuna
bisa dangdan teu bisa ngejo.

kacang etek kacang etek
ngukuy belut d walungan
akang getek akang getek
gera cabut lalaunan

diputer-puter paseukna
ari pek beunang talina
diincer-incer lanceukna
ari pek meunang adina

hoyong teuing angen waluh
angeun waluh di surawungan
hoyong teuing geura wawuh
tos wawuh rek di tepungan

Di Cihideung loba lobak
lobak na asli ti lampung
Kulit hideung make wedak
Kawas sinduk nyiuk tipung

boboko talina ho’e
samangka aya sikian
kabogoh rupana hade
teu nyangka aya ‘salakian’

kacai jadi salewi
kadarat melak jambu bol
kaduhung boga salaki
nangkarak di geol geol….

SALAWE DI BAGI 5
MELI PE’EUT KA MA ENTING
AWEWE JAMAN AYEUNA
BULU .heun . . . DI KERITING

salawe salikur
dijengut aya topian
salah liang kana bujur dicabut aya………,
jhaha truskn nyalira…

ngaguruh ku kendaraan
mobil fiat mobil VW
teuparuguh rarasaan
tos teu kiat hoyong.. . ngopi
wkwkwk ngangkuk kaituh

Makan sekoteng Diatas Pesawat
Punten Nu ganteng Bade lewat…….

kaduhung ngadu kaleci
meuli leupet di cabean
kaduhung boga salaki

liang……..ngagedean.

Kamana jalan ka heuleut
Kaditu ka sisi cai
Kamana jalan ka………….
Kaditu kasisi liang……….

cipecek antralina
ci haur pamokolan
di pasek liang……na
di cabut emol”an

25 di bagi lima
wyang golek dibajuan
eh.. si cinta sugan teh saha
Dinu poek keur ……….!


SEO Stats powered by MyPagerank.Net
On: 1 | hari: 16 | total: 30495
dulayex™ ciamis-jawa barat

All rights reserved