watch sexy videos at nza-vids!
PG
| kumpulan status via | tips dan trick | html javascript | aplikasi s60v3 | s60v5 |
187781 185123078202134 7585958 n

Lieuk euweuh Ragap Taya
sangsasara cenah ngaranna
Meni Riweuh ku nyi Randa
Loba Pisan Pamentana

Aya roda na tanjakan
katinggang ku pangpun jéngkol
Aya randa gogoakan
katinggang ku hulu kohkol

Aya listrik di masigit
caangna ka Pabrik Kina
Aya istri jangkung alit
hanjakal teu di calana

Manuk ciung na pisitan
buah nona aratah keneh
dicium kunu kumisan
si nona kalahka jebleh

aya jalma teu boga alis
sabab getol dikerokna
neng geulis tong gumeulis
sabab rujit uing nenjona


SEO Stats powered by MyPagerank.Net
On: 1 | hari: 16 | total: 30668
dulayex™ ciamis-jawa barat

All rights reserved